Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 362 vizite
Poza Marmura
Foto

Cherry Levanto lustruit:  piatra naturala deosebita tip marmura. Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit ?i ob?inută prin metamorfoza calcarului. Aceasta piatra naturala este versatila si decorativa, putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Este durabila in timp si ofera spatiului dumneavoastra un lux aparte.

Cherry Levanto lustruit: piatra naturala ce face parte din categoria marmura, fiind foarte rezistenta si durabila in timp. Marmura a fost folosita inca din antichitate datorita durabilitatii si proprietatilor sale decorative deosebite, marmura este utilizata ca material in constructii, cat si ca material pentru sculptori. Aceasta piatra din marmura are o culoare inedita si iese usor in evidenta, intrucat culoare rosie este o culoare puternica.

Marmura este folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam. Folosind aceasta piatra naturala veti aduce in locuinta dumneavoastra un plus un plus de energie si de creativitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.