Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 362 vizite
Poza Onix/ / Quartzit
Foto

Sandstone Agra Red: aceasta piatra naturala iese cu usurinta in evidenta deoarece are un aspect inedit ce va aduce senzatia de lumina si de spatiu deschis si relaxant. Piatra naturala ardezit &quarzit folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

Sandstone Agra Red: piatra naturala ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Deoarece este o culoare vie va atrage atentia cu usurinta. Piatra naturala ce va infrumuseta locuinta dumneavoastra prin cromatica, rezistenta si durabila in timp, la preturi accesibile. Permite realizarea unui design atragator si modern si contribuie la crearea unei atmosfere relaxante.

Aceasta piatra naturala are costuri eficiente si este usor de montat fara sa fie necesare studii de specialitate in domeniul constructiilor. Produsele din ardezie & quartzit ofera un aspect unic caracterizat prin frumuseste deosebita si eleganta. Datorita culorii, aceasta piatra naturala va imbogati locuinta dumneavoastra prin calitate, simplitate si bun gust si va iesi, astfel, in evidenta din punct de vedere vizibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.