Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 332 vizite
Poza Piatra regulata
Foto

Auriu de Rhados regulat de 10 cm: este o piatra naturala regulata extrem de interesanta datorita cromaticii care iese in evidenta. Fiind o culoare deschisa si vioaie va aduce caldura si va contribui la crearea unui mediu relaxat si placut. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

Piatra naturala fasonata se preteaza in placarea suprafetelor exterioare ultramoderne: curti, gradini, alei, trotuare, barbeque, piscine, jacuzii, terase, fatade, foisoare garduri, socluri, fundatii, ziduri de sustinere, balcoane, cuptoare cat si peretilor interiori din bai, bucatarii, living-uri, seminee, holuri, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.