Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 332 vizite
Poza Travertin
Foto

Travertin Antichizat French Pattern Classic 1.2 cm: este o piatra naturala de tip travertin, ce va aduce un plus de valoare locuintei dumneavoastra! Costurile acestei pietre nu sunt foarte mari si este, de asemenea, si usor de montat. Se poate placa pe oric suprafata verticala si permite realizarea unui design nou si atragator.

Noi recomdam cu caldura acest tip de piatra naturala in placarea suprafetelor atat interioare, cat si exterioare pentru a a duce un plus de valoare si modernitate locuintei dumneavoastra! De asemenea, aceasta piatra naturala este ideala deoarece ofera posibilitatea crearii unui stil propriu si inedit prin care veti putea atrage privirile tuturor vecinilor!

Tip MaterialTRAVERTINFinisaj ANTICHIZATCuloare BEJAplicare Spatii umede, Terasa acoperita,Semineu, Baie, Bucatarie, Living, Terasa neacoperita, Fatada / Gard / Soclu, Pavaj Exterior, Placaj vertical si orizontaAmbalare 35 mp/paletGreutate/mp 45 kg/mpStrat suport Beton, Sapa, Termosistem

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.