Ghidul Serviciilor
Compact Stone, Cluj-Napoca - Comercializare Pietra Naturala
inapoi la firma 332 vizite
Poza Trepte,glafuri,blaturi
Foto

Granit Diamond Green Lustruit: piatră naturală din granit ideală pentru placarea de blaturi, glafuri şi trepte. este o piatra naturala extrem de interesanta ce iese cu usurinta in evidenta printr-un design inedit. Fiind o piatra naturala se recomanda impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevitatii. Contribuie in mod vizbil la aspectul casei dumneavoastra prin eleganta si stil.

Granit Diamond Green Lustruit: piatra naturala tip granit pentru imbunatatirea aspectului locuintei dumneavoastra. Aceasta piatra naturala se poate placa atat la interior, cat si la exterior si este perfecta pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Aceasta piatra naturala din granit este eleganta, aducand locuintei dumneavoastra un plus de frumusete prin simplitate. Fiind o piatra naturala, este recomandata impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevitatii.

Granitul are o utilizare larga diferentiata dupa caracteristicile rocii. Aceasta piatra naturala are o structura compacta masiva si este folosita ca element decorativ, imbunatatind vizual casa dumneavoastra, contribuind la crearea unei atmosfere inedite de relaxare si eleganta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.