Ghidul Serviciilor
Autokappa Service Auto Modern Si Profesionist Craiova
inapoi la firma 117 vizite
Poza Reparatii cutii automate - AKAtelier
Foto
Foto

AKAtelier este un concept modern de service cutii automate specializat in repararea si mentenanta cutiilor de viteze automate europene, americane si asiatice, care dispune de o aparatura tehnica performanta si de un personal specializat, instruit in Germania si Spania.

  Servicii Auto La repararea cutiilor de viteze, cu piesele noastre, va oferim 12 luni garantie. La repararea cutiilor de viteze, cu piese auto noi cumparate de client din alte surse va oferim 90 de zile garantie. Oferim mentenanta cutiilor de viteze. Oferim diagnoza electronica pentru cutiile de viteze automate. Facilitam tractare auto gratuita in Romania pentru clientii service-ului nostru. Asiguram tractarea, pe teritoriul Romaniei, tuturor autovehiculelor ai caror proprietari decid sa efectueze reparatiile cutiilor de viteze automate in atelierul nostru.

Suntem competenti sa gestionam orice problema, iar datorita suportului nostru tehnic, masina dumnevoastra va fi pe maini bune. Lucram in colaborare cu service-uri auto din Europa, iar staff-ul nostru este mereu la curent cu inovatiile si noile tehnologii din domeniul auto. Mai multe detalii pe www.ateliercutiiautomate.ro.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.