Ghidul Serviciilor
Odas Global Consulting Consultanta In Afaceri Cluj
inapoi la firma 169 vizite
Poza Consultanta accesare fonduri europene
Foto

Consultanta privind accesarea fondurilor europene oferă o serie de oportunități de dezvoltare. Este un domeniu complex, motiv pentru care beneficiarii au nevoie de îndrumarea consultanților care să le ofere suportul necesare.

Pentru ca cererile de finanțare să fie aprobate, proiectul și persoana care îl depune trebuie să fie în primul rând eligibili.

Pregătirea şi elaborarea documentaţiei necesare la depunerea Cererii de Acord pentru Finanţare se realizează conform specificaţiilor privind acordarea de ajutoare financiare, pe baza datelor și informaţiilor primite de la beneficiar după cum urmează: completarea cererii de acord pentru finanţare, întocmirea planului de investiţii, completarea declaraţiilor şi  formularelor anexe,  întocmirea dosarului pentru acordarea ajutorului financiar conform cerinţelor Uniunii Europene și nu în ultimul rând, elaborarea formularelor şi documentelor cerute de Acordul pentru Finanţare în perioada de implementare, cerere de eliberare a sumei nerambursabile, formular de cont și formular de raportare a efectelor finanţării.

După ce au fost urmați acești pași, compania asistă beneficiarul în etapele următoare care contribuie la asigurarea succesului, acestea fiind după cum urmează: asistenţă la depunerea dosarului la sediul Finanţatorului, asistenţă la depunerea informaţiilor suplimentare solicitate de către Uniunea Europeană, sprijin în pregătirea documentelor suport cerute de Uniunea Europeană şi respectarea termenelor impuse de derularea în bune condiţii a Acordului pentru Finanţare, respectiv a anexelor sale, studii de fezabilitate, studii de piaţă, studii şi strategii de marketing, analize economico-financiare și nu în ultimul rând, proiecţii financiare.

Scopul ODAS GLOBAL CONSULTING SRL este de a oferi servicii de consultanță la standarde de calitate, în vederea accesării fondurilor europene persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate, instituțiilor publice, companii, societăților comerciale și ONG-urilor.

Firma noastră se află într-un continuu proces de evoluție și pune la dispoziția clienților competență și implicare în vederea atingerii rezultatelor scontate și a dezvoltarii societății.

Echipa are o experiență de peste 7 ani în oferirea serviciilor de consultanță în  accesarea fondurilor europene

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.