Ghidul Serviciilor
Odas Global Consulting Consultanta In Afaceri Cluj
inapoi la firma 168 vizite
Poza Consultanta management si marketing
Foto

ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. oferă consultanţa in afaceri, management si marketing pentru dezvoltarea de strategii pe baza nevoilor individuale ale beneficiarilor. Compania se focalizează pe client, asigurând sprijinul necesar în schimbările ce au loc în cadrul firmelor pentru a deveni un lider de piață în domeniul de activitate.

Consultanța în afaceri oferă soluții care sa va aducă afacerea cât mai aproape de obținerea profitului maxim. Specialiștii va ajută sa câstigați profit adițional în lupta cu concurenta și să învățați cum să vă protejați profitul când piața este în declin sau când aceasta se maturizează.

Consultanța în marketing presupune definirea și reorientarea publicului țintă cu privire la produsele/serviciile oferite, cu scopul de a crește profitul companiei. O firmă are succes în măsura în care reușește să-și dezvolte și să-și mențină relațiile cu clienții. Acest lucru este realizabil dacă produsele/ serviciile oferite sunt la calitatea așteptată și solicitată. De asemenea, simplificarea deciziei de cumpărare la nivelul consumatorului poate ajuta la obținerea rezultatelor scontate.

Consultanța în management este una dintre cele folosite metode de optimizare a performanțelor organizaționale. Ea ajută la construirea unei identități proprii în strategia de dezvoltare.

Rolul consultanței de marketing și management este de  definii direcția de dezvoltare a companiei în funcție de mediul de afaceri, precum și de a face față  provocărilor specifice fiecărui segment de piață în care activează aceasta.

Acest tip de consultanță se adresează persoanelor sau companiilor care își doresc să-și crească vânzările. Oferim sprijin în designul produselor/ serviciilor, restrângerea cheltuielor materiale, maximizarea investițiilor și crearea unor campanii de promovare SMART a produselor/serviciilor companiei.

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. se adaptează cu ușurință nevoilor și așteptărilor beneficiarilor, fiind pregătită să facă față tuturor cerințelor.

Portofoliul nostru de servicii oferă o creștere măsurabilă a performanței organizaționale conform nivelului Strategic, Tactic și Operațional. Aceast nivel presupune: poziționare, plan de marketing, marketing strategic, markeing online, strategie vânzări, branding, inovație, creativitate etc.

Activităţile oferite în consultanta in afaceri, management si marketing sunt:

 

Consultanta in afaceri, management si marketing optimizează resursele companiilor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.