Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Yoyo Travel
inapoi la firma 75 vizite
Poza Ski Italia
Pret: 275 RON
Foto

Livigno – Paradis de zăpadă şi cumpărături!

Pe partea însorită a Alpilor Lombardiei, nu departe de St. Moritz, este situată frumoasa staţiune Livigno. În această îndrăgită localitate dedicată sporturilor de iarnă situată la 1816 m altitudine - zăpada este practic garantată, unul din motivele pentru care în Livigno se desfăşoară numeroase competiţii internaţionale - dar este faimoasă mult în afara graniţelor sale şi ca paradis al cumpărăturilor duty-free.

Zona ski

30 instalaţii de transport pe cablu şi 115 km pârtii minunat de largi – la dispoziţia dumneavoastră cu Skipass-ul Livigno! Altitudinea ridicată (1.816 - 2.798 m), precum şi numeroasele instalaţii de zăpadă artificială asigură existenţa zăpezii. Pârtiile se întind de ambele părţi ale văii, în aşa fel încât să puteţi schia mereu cu soare. Pentru freeride există multe posibilităţi de zăpadă adâncă pe partea Carosello iar snowpark-urile de la Mottolino şi Carosello, cu half-pipe, kickern, rails şi un boardercross – toate acestea fac din Livigno un adevărat paradis şi pentru freestyle şi des gazda a competiţii care sunt adevărate spectacole

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.