Ghidul Serviciilor
Arbex Art Decor
inapoi la firma 163 vizite
Poza Stickere de geam
Pret: 66,5 RON
Foto

Pretul include tva 24%., Costul de livrare in magazin este intre 19 si 22 lei, in functie de valoarea cosului de cumparaturi. Pentru detalii vezi sectiunea "Transport si retururi" la subsolul paginii.

Frunze verzi, aramii si cateva fructe mici albastre dispuse pe doua-trei mladite gratioase de vita canadiana care par ca provin de la un arbust din apropierea ferestrei.

Stickerul de geam contine o imagine fotorealista a acestor mladite cu frunze si cateva fructe, aplicandu-se pe geam, vitrina din baie sau bucatarie, acolo unde doresti sa faci o schimbare.

Detalii tehnice: stickerele de geam sunt realizate pe film transparent electrostatic, imaginea este vizibila de pe ambele parti, si din interior si din exterior, iar aplicarea sau indepartarea lor este chiar foarte usoara.  Nu au adeziv, nu lasa urme si se pot reutiliza oricand.

Dimensiune plansa livrare: 24 x 69 cm

Lungimea desfasurata a ghirlandei din imagine este 56 cm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.