Ghidul Serviciilor
Arbex Art Decor
inapoi la firma 163 vizite
Poza Stickere de perete
Pret: 91 RON
Foto

Sticker decorativ pentru baie "Frunze de nuferi"

Pretul include tva 24%., Costul de livrare in magazin este intre 19 si 22 lei, in functie de valoarea cosului de cumparaturi. Pentru detalii vezi sectiunea "Transport si retururi" la subsolul paginii.

Nuante luminoase si neutre de verde ale unor frunze de nufar, imagini grafice pe care le poti aranja izolate sau grupate pe orice suprafata orizontala din baie, pentru un decor proaspat.

Detalii tehnice: stickerele de baie sunt realizate dintr-un material plastic foarte subtire (film), autoadeziv, sunt  lavabile si rezistente la umezeala. Se pot lipi pe perete lavabil, faianta, mobila, masina de spalat sau orice suprafata dreapta. Produsul contine 2 planse.

Instructiuni de aplicare: suprafata pe care se va aplica stickerul trebuie sa fie dreapta, curata si uscata. Se culeg piesele din planse si se lipesc autoadeziv pe suprafata pe care doresti s-o decorezi. Cu un material textil se preseaza si se netezeste ca sa iasa bulele de aer si sa se permita lipirea pe toata suprafata

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.