Ghidul Serviciilor
Vt Trading, Timisoara - Sisteme Pluviale Din Otel-Inox
inapoi la firma 256 vizite
Poza Produse
Foto
Foto

Membrana pentru acoperis poate fi aplicatã pe orice fel de suporturi, aceasta atât la constructii noi, cât si la reparatii, reconstructii si modernizarea obiectelor mai vechi.     Avantajele mebranelor pentru acoperis:

Membranã pentru iaz     Membrana pentru iaz este destinatã hidroizolatiei iazurilor particulare si suprafetelor mari de apã (iazuri de gradinã, bazine de înot, bazine PSI, izolatia helesteelor etc.). Benzile individuale ale membranelor pentru iaz se sudeazã la orice fel de dimensiuni solicitate.     Membrana pentru iaz împiedicã perfect pierderi de apã prin scurgere, are ductilitate excelentã, se adapteazã segmentãrii suportului si este rezistentã împotriva pãtrunderii rãdãcinilor de plante.     Pentru înlãturarea riscului de perforare a membranei pentru iaz de cãtre stratul de bazã, membrana pentru iaz se protejeaza cu geotextil.     Membrana pentru iaz este fabricatã în culorile antracit, verde, gri verzui si negru.     Avantajele membranei pentru iaz:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.