Ghidul Serviciilor
Cmi Dr Diana Enachescu
inapoi la firma 308 vizite
Poza Despre mine
Foto

Am ales profesia de medic la inceput din pasiune pentru stiintele umane, ulterior mi-am urmat vocaţia pentru aceasta meserie si mi-am asumat misiunea să-mi folosesc cunostintele dobandite pe parcursul anilor de studiu pentru obtinerea starii de sanatate a pacientilor. In primul rand prin masuri de preventie si profilaxie, apoi pentru a asigura ingrijirea si tratamentul afectiunilor intercurente, controlul periodic a pacientilor cu boli cronice astfel incat sa nu apara complicatii si nu in ultimul rand pentru a asigura cea mai buna ingrijire a pacientilor aflati in stadiul terminal.      Din pasiune pentru aceasta meserie sunt mereu la curent cu noutatile in lumea medicala si intr-o continua perfectionare, dar mereu în concordanţă cu recomandările de bună practică medicală recunoscute internaţional.

      Aceasta este de fapt esenţa medicinei de familie, sa te implici, sa combini cunostintele cu flerul medical in a stabili diagnosticul corect si să îngrijeşti pacientii tai asemeni unei familii, doar ca de dimensiuni mai mari.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.