Ghidul Serviciilor
Catering Complet - Constanta
inapoi la firma 273 vizite
Poza Servicii
Foto
Foto
Foto

Livrarea mesei de pranz pentru angajati, organizare cantine

Pentru ca stim cat de importanta este masa de pranz, pentru fiecare dintre noi si in acelasi timp cat de greu este sa o servim asa cum se cuvine, am dezvoltat un sistem eficient, elastic si foarte accesibil de servire a mesei de pranz pentru angajatii companiei dumneavoastra.

Incheierea unui contract de prestari servicii catering:

                                 - reprezintă un mod civilizat de a servi masa la locul de muncă;

                                 - creşte gradul de mulţumire şi moralul personalului societăţii;

                                 - eficientizează munca personalului societăţii;

                                - reprezintă o soluţie foarte avantajoasă din punct de vedere financiar atât pentru angajator cât şi pentru 

                                            angajat.

Astfel, in fiecare zi, angajatii companiilor cu care avem incheiate contracte de catering servesc dejunul, la locul de munca,  incadrandu-se in perioada alocata pauzei de pranz, avand la dispozitie, in afara preparatelor extrem de gustoase si proaspete: chifla, servetele si tacamuri de unica folosinta. La intocmirea meniului se tine cont de factori ca: varsta, sex, anotimp, prescriptii medicale, religie, baremuri alocate. Meniurile se pot schimba sau modifica la cererea beneficiarului in functie de sezon sau preferintele angajatilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati 0737.01.33.11

Livrare

Meniurile sunt livrate zilnic, la ora solicitata, conform comenzii prestabilite si conditiilor contractuale. Livrarea preparatelor se face in containere izoterme, marmite izoterme in vesela speciala, de unica folosinta tinandu-se cont de normele igienico-sanitare. Transportul se efectueaza cu autoutilare autorizate de Directia de Sanatate Publica a Judetului Constanta.

Costuri

Costurile contractuale pentru catering se stabilesc in functie de durata, volumul comenzii si meniul stabilit.

Plata

Plata serviciului de catering se poate efectua cu bonuri valorice (tichete de masa), prin viramente bancare sau cash. 

Acordarea tichetelor de masa salariatilor reprezinta o solutie avantajoasa atat pentru angajator cat si pentru angajat, caci potrivit Art. 8 Alin. 1 Legea 142/1998 "Sumele corespunzatoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele valorii nominale, sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, iar pentru salariat sunt scutite de plata impozitului pe venit sub formă de salariu."

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.