In momente greu incercate pentru dumneavoastra firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie NON STOP pentru a face mai usoara, pe cat posibil, trecerea in nefiinta a persoanelor dragi, puteti fii astfel si in acele clipe alaturi de ei.
- Consultanta pentru obtinerea actelor necesare inhumarii – certificat de deces, adeverinta de inhumare, adeverinta pentru depunerea la capela sau in biserica, taxe cimitir etc.;
- Toaletare – spalat, imbracat, babierit, aranjat;
- Imbalsamare – se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela sau/si pentru transport;
- Manipulare sicriu – personal specializat pentru urcarea/coborarea sicriului la/de la domiciliu clientului;
- Inchiriere capac frigorific – mentin persoana decedata la temperaturi joase intre -5 si -35 grade Celsius;
- Transport funerar intern – transportarea decedatului catre biserica si/sau la cimitir cu masini specializate;
- Transport funerar international – transportarea decedatului se face conform standardelor UE cu limuzine moderne marca Mercedes dotate cu aer conditionat ;
- Fotografii pe ceramica – executam la comanda fotografii pe ceramica , alb-negru sau color, diferite modele si dimensiuni.
- Imprimarea fotografiei pe suprafaţă de porţelan se realizează la temperaturi de 1000 grade Celsius, ceea ce face că imagineasă aibă o rezistenţa nelimitată în timp, indiferent de intemperii; culorile îşi păstrează caracteristicile, conferind imaginii naturaleţe.
- Aplicate pe monumental funerar, fotoceramicele oferă acestuia un aspect cu totul deosebit, iar dumneavoastră vă oferă mereuo amintire vie a celui drag;
- Aranjamene florale – coroane, jerbe, aranjamente cu flori naturale si artificiale;
- Comercializam la un raport calitate/pret corect o gama diversificata de sicrie autohtone , cat si sicrie din import;
- Comercializam o gama diversificata de prosoape, batiste, esarfe, candele etc.;
- Organizare parastase – atât în incinta restaurantului punandu-va la dispozitie patru sali frumos amenajate,cat şi lalocaţia clientului sub forma serviciilor de catering, mobilizand importante resurse logistice: transport, mese, scaune,veselă, feţe de masă, şerveţele, cât şi resurse umane: coordonator eveniment, bucătari, ospătari;
- Cos biserica – colaci, vin, untdelemn, coliva etc.