Ghidul Serviciilor
Iq Transport - Transport Marfa, Persoane Si Transport Frigorific, Cluj Napoca
inapoi la firma 205 vizite
Poza Transport Frigorific
Foto
Foto
Foto

IQ Transport dispune de autoutilitare frigorifice care asigura toate conditiile optime necesare transportului frigorific (transport frigorific, transport refrigerare,transport congelare, transport cu temperatura controlata). Pentru o siguranta suplimentara si un control eficient venit din partea clientilor nostri, IQ Transport ofera diagrama de temperatura pentru transportul de marfuri perisabile pe care il efectueaza. Autoutilitarele frigorifice sunt autorizate DSV (Directia Sanitar Veterinara) iar igienizarea acestora se realizeaza de catre firme specializate si autorizate de DSV. Caracteristici incarcare:

IQ Transport ofera clientilor si servicii de distributie, acestea fiind dedicate cu precadere societatilor comerciale care au un volum constant de rulare al marfurilor.

IQ Transport ofera servicii de transport frigorific cu autoutilitare de pana in 3500 Kg, autorizate de DSV (Directia Sanitar Veterinare), oferim diagrama de temperatura pentru transporturile realizate. Autoutilitarele sunt de diverse dimensiuni si capacitati de incarcare.Pentru mai multe informatii accesati www.iqtransport.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.