Ghidul Serviciilor
Lusarom
inapoi la firma 120 vizite
Poza Spumante/sampanie
Pret: 186 RON
Foto

Culegerea strugurilor trebuie să se facă la începutul lunii august astfel încât să putem avea struguri cu un grad ridicat de aciditate și zahăr redus. Strugurii sunt zdrobiți cu o presă pneumatică, la presiune mică (max. 0,5 bar) și se colectează numai mustul care apoi fermentează la temperatura controlată de 18 °C iar după inocularea cu drojdie selecționată, fermentarea are loc în rezervoare din oțel inoxidabil timp de 3 luni. În luna noiembrie se pregătește vinul de bază cu caracteristicile sale individuale și arome unice.

METODA CLASICĂ

După a doua fermentație în sticle, vinul spumant este maturat pe drojdie, în pivnițe pentru o perioadă de 18 de luni, la temperatură constantă de 12 °C, astfel se obține echilibrul perfect, bogăția, parfumul și eleganța. Pentru îndepărtarea drojdiilor se face procedeul de "remuage" timp de 2 luni. Prin procedeul de Degorgement Glacée se eliberează drojdia și apoi se adaugă o cantitate mică de licoare de expediție pentru a termina vinul. După două luni de la acest proces vinul spumant este pregătit să intre pe piață. O combinație perfectă de prospețime și complexitate între strugurii Cerceal și Chardonnay s-au transformat în acest Vin spumant unic, Lopo de Freitas 2008.

Soiuri - Cerceal (70%) și Chardonnay (30%). Îmbuteliere - Februarie 2009; Aciditate Totală: 9,28 g/L; Zahăr Total: <4,0 g/L.

Consum-6-8 ºC. Vă sfătuim să nu întârziați consumul lor mai mult de 10 luni de la data achiziției.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.