Conținut de alcool - 13,5%;Aciditate totală: 4.42 g/dm3; Aciditate volatilă: 0,50 g/dm3, pH: 3.87; Zahăr reductor: 2,3 g/dm3Soiuri: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca (viță veche/bătrână 75% și viță nouă 25%)Tehnologie: Pisare/Presare cu picioarele în cuve tradiționale, stagiu de 6 luni în butoaie din lemn de stejar; Filtrare: Filtru; Culoare: Ruby intensă și stabilăAroma: note florale și accentuate de fructe roșii coapteNotă de degustare: structura bună, armonie perfectă între acest vin și butoiul unde a stagiat mai bine de 1 an. Corpolent cu un final prelungit pe fondul aromelor de fructe de pădure și condimente.Ferma viniviticolă (Quinta) care dă forma și conținutul acestui proiect este datată din 1876, are aproximativ 5 hectare de vie cultivate ceea ce nu ne permite producții în cantități mari motiv pentru care pariem mereu pe o calitate deosebită, excelență și statisfacerea totală a clienților noștri. Așadar toate vinurile produse de noi, aici sunt considerate vinuri de fermă/vinuri de Quinta.Ferma se află în parohia Celeirós Douro, satul Sabrosa, cu altitudini cuprinse între 385 m și 450 m, deasupra râului Douro, cu pante expuse la est și sud cea mai mare parte dintre ele. Podgoria are o zonă veche, cu vie de peste 50 de ani unde coabitează în mod armonios mai mult de 20 de soiuri și o zonă nouă care a fost total restructurată și replantată acum 6 ani, unde avem soiurile tradiționale regiunii Douro: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca și Tinta Roriz (soiurile de struguri roșii) și Malvasia Fina si Gouveio Real (soiuri de struguri albi).Până acum am produs și comercializat doar 4 vinuri: Alta Pontuação Tinto 2008 și 2009 (Rezerva, vinuri roșii), Alta Pontuação Branco 2009 (Rezerva, vin alb) și Casa dos Socalcos 2009 (Colheita, vin roșu).Politica și preocuparea noastră este de-a dezvolta vinuri de înaltă calitate așa cum o dovedește prima recoltă de vin rosu Alta Pontuação 2008, care a primit medalia de argint la Wine Challenge Masters 2010 și 2011 Estoril .