Soiuri: Touriga Nacional (100%); Aspect: Limpede; Culoare: Granada cu tonuri de violet intens abundente;Gust: Complex, suav și armonios. Distincție pentru nobilimea de taninuri care rezultă după etapa de stagiu în butoaie noi de lemn de stejar francez. Finalizarea este voluminoasă, atrăgătoare și foarte elegantă.Procesul de Vinificație: Eliminarea totală a tulpinelor, macerarea peliculară lentă și fermentarea prelungită la 28 °C.Maturarea: Timp de 12 luni în butoaie noi de stejar care au avut un tratament de uscare mediu-slab și 6 luni în sticlă.Conținut de alcool: 14,0% Vol; Temperatura de consum: 18 ºC. pH-ul: 3.55; Aciditate totală: 5.8g/dm3; Zahăr total: 4g/ L; Longevitatea vinului: 7-10 ani. Pentru ca vinul să-și păstreze caracteristicile sticla trebuie să fie ținută culcat (în poziție orizontală).Sugestie pentru consum: Excelent pentru a fi servit cu gustari și aperitive din brânză și mâncăruri din carne la grătar și vânat cu sosuri vânătorești.