Ghidul Serviciilor
Top Smart Joy
inapoi la firma 89 vizite
Poza Service si reparatii
Foto

Echipele nostre de specialisti remediaza (la domiciliu sau punct de lucru) orice defect aparut la instalatia de aer conditionat, indiferent de tip, capacitate si brand in maxim 24 de ore de la primirea comenzii.

 

 Reumpleri (incarcari) cu  freon :

 

 

FreonR 422de la 159 LeiFreonR 407de la 159 LeiFreonR 410 Ade la 159 Lei

 

 Mentenanta anuala

 

Efectuam inspectii si verificari  anuale . Procesul de detectie si diagnoza a defectelor presupune accesul la anumite marimi/parametri semnificativi ai  aparatului de aer conditionat , care dau în orice moment informatii asupra starii acestuia .

 

Prin programul de mentenanta puteti creste considerabil (cu aproximativ 50%) perioada medie de functionare a unui aparat de aer conditionat.

 

 Curatare , igienizare , deparazitare 

 

          In urma cercetarilor efectuate de The Center for Safety, Health and Environment (Centrul de Siguranta ,Sanatate si Mediul Inconjurator din Marea Britanie )au demonstrat ca aerul din interiorul incintei noastre este de 10 (zece) ori mai poluat decat cel din exterior .          Pentru a evita formarea de bacterii, formare ciupercilor , transmiterea unui miros urat , neplacut este recomandata curatarea , igienizarea , deparazitarea aparatului de aer conditionat si curatarea filtrelor periodic.

 

Curatare , igienizare, deparazitare  aer conditionat        9000-12000 btu      -  99 lei

 

 

 

Curatare , igienizare, deparazitare  aer conditionat      18000- 24000 btu     - 120 lei

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.