Ghidul Serviciilor
Azimut Vision
inapoi la firma 62 vizite
Poza Servicii web
Foto

Optimizare site (SEO)

Optimizare Site – On page Pachet 1

Optimizarea titlurilor paginilor Optimizarea descrierilor şi cuvintelor cheie Înscrierea în motoare de căutare Generarea unui sitemap Înscrierea în Google Webmasters

Preturi de 150 lei in functie de complexitatea site-ului.

Cere-ne o oferta de pret.

Optimizare Site – On page Pachet 2

Optimizarea titlurilor paginilor Optimizarea descrierilor şi cuvintelor cheie Înscrierea în motoare de căutare Generarea unui sitemap Înscrierea în Google Webmasters Optimizarea şi validarea codului sursă Optimizarea timpului de încărcare a paginilor Optimizarea imaginilor şi linkurilor Optimizarea URL-urilor

Preturi de 600 lei in functie de complexitatea site-ului.

Cere-ne o oferta de pret.

Optimizare site – off page

Optimizarea off-page presupune campanii de linkbuilding, numarul de linkuri de la alte site-uri catre site-ul tau fiind un factor decisiv in pozitia pe care site-ul tau va fi urcat de catre motoarele de cautare. De asemenea, calitatea acestor linkuri este importanta. Sunt luate in calcul si link-urile venite de la retele de social media.

Cere-ne o oferta de pret.

Audit Site

La cerere va putem audita site-ul si va putem trimite un raport detaliat atat privind prezenta lui pe motoarele de cautare sau pe Internet in general cat si un studiu comparativ al site-lui dvs. si al principalilor concurenti.

Cere-ne o oferta de pret.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.