Ghidul Serviciilor
Alverna Dental Studio-Clinica De Stomatologie - Cluj Napoca
inapoi la firma 220 vizite
Poza Implantologie dentara
Foto

Momentul in care suntem privați de existența unui dinte, poate să fie neplăcut din mai multe considerente: estetice, practice – de masticație, psihologice, etc. Edentațiile unui singur dinte sau a mai mulor dinți pot fi rezolvate prin intermediul implanturilor dentare fără a afecta dinții vecini. Operația de implant nu este complicată, aproape lipsită de durere, cu un rezultat ușor de prezis și de influențat. Atenta pregătire a operației de implant face ca rezultatele să fie maxime din toate punctele de vedere. Până cu putin timp in urmă, cazurile mai complexe presupuneau proteze mobile. Acum insă, datorită progreselor științifice, acestea pot fi abordate și rezolvate cu ajutorul implanturilor dentare, punți de zirconiu pe implanturi. Aceste lucrări sunt estetice, usor de acceptat și confortabile. In procesul de implantologie, un aspect foarte important il constituie operațiunile de pregătire corectă a intervenției. Tehnica aseptică este constituită dintr-un set de proceduri și protocoale specifice, realizate in condiții controlate, cu scopul de a minimiza contaminarea cu patogeni. Un principiu important este ca nici un obiect nesteril să nu intre in contact cu câmpul operator steril sau plaga deschisa și ca după folosire, orice dispozitiv medical contaminat să fie aruncat sau decontaminat conform protocoalelor de reprocesare.

Se urmăreste:

Clinica noastră respectă cu strictețe următorii pasi:

Pentru fiecare pacient evaluăm cu atenție atât potențialul contaminant cât și vulnerabilitatea față de infecții, in special când in urma anamnezei se decelerează tare organice sau depresii imune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.