Ghidul Serviciilor
Mutari-Sibiu.ro - Transport Marfa Si Mutari Mobila
inapoi la firma 121 vizite
Poza Mutari Sibiu
Foto
Foto

Doriti sa va mutati? Sau doar sa transportati niste mobila in Sibiu? Sunteti la locul potrivit.

Mutari-Sibiu a pus la punct un serviciu profesionist de mutari si transport de mobila in Sibiu si imprejurimi. O echipa calificata, de profesionisti va sta la dispozitie in asa fel incat mutarea dumneavoastra sa fie ceva placut, nu un stres ca pana acum. Echipa noastra, dotata cu scule si camioane specializate pentru mutari si transportul mobilei, va ajuta de la primul pas pana la ultimul: demontarea si montarea mobilei, ambalarea si impachetarea acesteia in cutii speciale, manipularea si mai ales transportul ei in conditii de maxima siguranta.

Ce conteaza pentru noi: calitatea, pretul, satisfactia dumneavoastra la sfarsitul mutarii, bucurandu-va de noua locatie, fara nici un stres sau efort fizic.

Clienti precum EON Gaz, Registrul Comertului Sibiu, Scandia, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Intermedia, Exposib sau National Leasing reprezinta cartile noastre de vizita de pana acum.

Sarcina dvs ramane una singura: sa ne comunicati locul, data si ora de unde trebuie sa realizam mutarea. De restul... se ocupa profesionistii in mutari din Sibiu.

Va asteptam !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.