Ghidul Serviciilor
Mutari-Sibiu.ro - Transport Marfa Si Mutari Mobila
inapoi la firma 121 vizite
Poza Tarife mutari mobila Sibiu, transport
Foto
Foto

Tarifele au fost concepute in asa fel incat sa se muleze cat mai bine pe dorintele tale, astfel incat sa platesti doar pentru ceea ce ai nevoie fara alte costuri suplimentare sau ascunse. Am conceput in acest sens, o oferta variata, urmand ca fiecare client sa aleaga ce este mai bine pentru el.

Pentru a estima cat mai exact costul total al mutarii dvs, va recomandam sa ne chemati inainte de a lua vreo decizie, pentru ca, impreuna cu dvs, sa facem un deviz exact, total, pe care sa ni-l asumam. Nu e frumos sa ne laudam singuri, dar va asigur ca ne miscam mai repede decat poate estimati dvs.PS. Devizul este 100% gratuit, deci nu aveti absolut nimic de pierdut daca ne dati sansa sa aflam de la inceput costul total al mutarii.

Doar duba de marfa, inclusiv cu sofer si combustibilul necesar mutarii in cadrul orasului Sibiu: 80 RON / ora

Acest pachet va asigura mijlocul de transport, condus de catre unul dintre soferii nostri. In acest caz, daca mutarea are loc in Sibiu, nu veti mai plati costul combustibilului folosit, transportul de la o locatie la cealalta fiind oferit gratuit catre noi.

Forta de munca: 50 RON / om / ora.

Acest tarif presupune doar oamenii necesari mutarii. Ei vor desfasura activitati de demontare si montare a mobilei, daca situatia o cere, de ambalare si impachetare, respectiv de despachetare, de manipulare a ei, si bineinteles de transportul mobilei in conditii de maxima siguranta. Dupa caz, echipa noastra se va ocupa si de alte activitati in domeniul instalatiilor sanitare, sau electrice, curateniei dupa mutare etc.

Transport de mobila sau alte marfuri in afara orasului Sibiu:- 2,4 RON / km, pentru cursele sub 100 km in total- 2 RON / km, pentru cursele mai mari de 100 km in total

Acesta este valabil doar pentru mutarile sau transportul de mobila / marfa din Sibiu in afara orasului, iar tariful se aplica distantei dus-intors.

Tarifele serviciilor oferite de firma noastra sunt valabile pentru intervalul orar 9-17, de luni pana vineri. In afara acestui interval toate tarifele pentru serviciile de mutari mobilier sau transport marfa, inclusiv ofertele speciale se majoreaza cu 20%.

Accesorii si ambalaje

Acestea va vor fi oferite la cerere, de la furnizorii nostri agreati, in asa fel incat sa aveti tot ceea ce va trebuie pentru ambalarea sau impachetarea lucrurilor care vor fi mutate: cutii de carton de diferite marimi, saci de plastic, hartie pentru impachetat, folie de protectie normala, sau cu bule de aer, banda pentru sigilat cutiile etc

In cazul in care doriti oferta noastra completa, va rugam sa ne contactati pentru a face un pret special, avand in acest sens o tentanta politica de discounturi de volum.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.