Ghidul Serviciilor
Biconstruct Baron - Tamplarie Pvc, Rulouri Exterioare Si Usi De Garaj, Navodari / Constanta
inapoi la firma 202 vizite
Poza Usi de garaj
Foto

FUNCŢIONARE

Calitatea de bază a usilor de tip rulou este economia de spaţiu. Deoarece usa funcţionează vertical,este o rezolvare bună mai ales când garajul este îngust sau ieşirea se face direct în stradă. Profilele din care este construit blindajul se caracterizează printr-o foarte bună izolare termică şi acustică. Iluminarea suplimentară poate fi asigurată prin montarea  profilelor cu sticlă.

SIGURANŢĂ

Ușa de garaj ,este echipată in standard cu asigurare împotriva ridicării. De asemenea,poate fi echipata cu senzori împotriva strivirii a mainilor prin închiderea nedorită a ușii.  În cazul lipsei tensiunii de alimentare, putem deschide sau închide poarta cu ajutorul motorului manual de urgenţă (ANR)

 ESTETICA

Ca un element important architectonic, usa trebuie să se armonizeze cu aspectul exterior al clădirii. Datorită culorii alese precum şi a esteticii putem sublinia finisarea exterioară a casei şi a garajului.

COMFORTUL FOLOSIRII

Folosirea transmisiei electrice precum şi comanda de la distanţă asigură un comfort sporit .Comanda prin radio face posibilă deschiderea şi închiderea porţii fără a fi nevoie să coborâm din maşină

CULORI LAMELE  77mm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.