Ghidul Serviciilor
Floraria Art
inapoi la firma 135 vizite
Poza Aranjamente florale
Pret: 70 RON
Foto

Orhidee Phalenopsis Red Lips

Denumirea genului vine de la cuvintele phalania (molie) si opsis (asemanare), florile sunt asemanatoare cu moliile.

Planta trebuie tinuta pe gramurile vestice si estice, acolo unde lumina este dispersata, insa intensa. Iarna pet imp posomorat planta are nevoie de iluminare suplimentara. Incaperea in care este tinuta planta trebuie aerisita frecvent, iar iarna trebuie frita de curentii reci.

Vara planta are nevoie de temperaturi intre 25°C si 30°C, care noaptea trebuie scazute la 20°C. Iarna temperature ideala este cuprinsa intre 18°C si 20°C.

Orhideea are nevoie de umiditate inalta, in acest scop frunzele vor fi pulverizate cu apa calduta, in mod regulat. Pe parcursul anului, planta se uda din abundenta, scufundand vasul pe jumatate in apa pentru un timp scurt, apoi lasand apa sa se scurga.

Solul trebuie sa contina humus, turba, muschi de sphagnum si nisip (1:1:1:0,5), cu adaos de carbine de lemn si de radacini maruntite ale ferigilor. Transplantarea se efectueaza in cazul in care cresterea orhideei a incetinit. Inmultirea se efectueaza prin divizare la momentul transplantarii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.