Ghidul Serviciilor
Master Consult - Case Pe Structura De Lemn, Hunedoara
inapoi la firma 261 vizite
Poza Tehnologie case pe structura din lemn
Foto

Case pe structura de lemnVa prezentam procesul contructiei unei case pe structura din lemn de la autorizare pana la finisaje.

Case pe structura de lemnVa prezentam procesul contructiei unei case pe structura din lemn de la autorizare pana la finisaje.

 

Mai departe urmeaza montajul propriu zis al casei cu structura de lemn.

Acestea fiind facute deja avem peretii casei cu structura de lemn montati iar in continuare, functie de structura casei , urmeaza urmatorii pasi:

Suntem la faza in care casa cu structura de lemn este ridicata la rosu. In continuare se va trece la executarea finisajului exterior al casei tale de lemn.

In cazul in care casa pe structura de lemn este situata intr-o zona montana sau de agrement si ai hotarat ca finisajul exterior sa fie lambriu de lemn sau rigle de lemn in locul fazelor anterioare se va proceda dupa cum urmeaza:

Dupa terminarea exteriorului casei tale din lemn vom trece la finisajele interioare care cuprind rigips, gresie, faianta, instalatie electrica, sanitara , etc.

Sper ca am fost cat se poate de explicit vis-a-vis de tehnologia de fabricare si montaj a unei case pe structura de lemn, in cazul in care am scapat ceva sau vrei detalii suplimentare nu ezita sa ma contactezi telefonic, e-mail sau personal la punctul de lucru. Iti doresc o zi (sau noapte) faina.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.