Ghidul Serviciilor
Falcon Group, Iasi - Sisteme De Acoperis Din Tigla Metalica
inapoi la firma 158 vizite
Poza Ferestre mansarda
Foto

Ferestrele de mansardă FAKRO sunt produse de TOP, fabricate din materie primă de cea mai bună calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigură trăinicie şi eficienţă (fiabilitate, siguranţă, funcţionalitate şi parametri izolatori excelenţi).

aracteristici:

 

- Ferestre de mansardă speciale destinate caselor eficiente energetic dar şi caselor pasive. Sticla este amplasată într-o cercevea special construită, cu profile din lemn mai late comparativ cu ferestrele obişnuite. Aceasta construcţie minimizează fenomenul punţilor termice si conferă o izolaţie mai bună ferestrei. Fereastra FTT U8 Thermo cu un coeficient de transmitanţă termică Uw=0.58W/m2K este cea mai « călduroasă » fereastră de mansardă de pe piaţă, furnizată şi instalată împreună cu rama de etanşare EHV-AT Thermo. Este echipată standard cu cu un kit de izolare XDK constând în folie permeabilă la vapori XDP şi folie impermeabilă XDS. Deschiderea supramediană asigură confortul utilizării. Structură specială a ferestrei care utilizează o cercevea mai groasă şi sistemul de 4 garnituri de etanşare pentru a reduce pierderile de căldură.  

- Cerceveaua poate fi fixată în poziţie deschis sau poate fi rotită cu 180°, în vederea curăţării părţii exterioare a geamului.  

- Rezistenţă crescută împotriva efracţiei cu ajutorul sistemului topSafe

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.