Ghidul Serviciilor
Falcon Group, Iasi - Sisteme De Acoperis Din Tigla Metalica
inapoi la firma 158 vizite
Poza Sistem pluvial
Foto

Achizitionand sistemul pluvial Falcon Ø 125/90 beneficiati de un sistem care a fost produs  cu ajutorul tehnologiei si materialelor suedeze, intrucat se foloseste otel suedez de cea mai buna calitate (0.6mm), zincat pe ambele parti (275g/mp) si acoperit cu prelaq nova (2*35µm).

Cele opt straturi care acopera si protejeaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o durata de viata lunga.

 

          Elementele sistemului pluvial sunt foarte rezistente si nu se deformeaza sub actiunea zapezii cazute de pe acoperis sau a sloiurilor de gheata. Imbinarile jgheaburilor sunt astfel concepute incat sa poata fi compensate fluctuatiile de lungime cauzate de diferentele de temperatura, iar sistemul sa ramana intotdeauna compact.

In cele din urma burlanele perfect imbinate permit evacuarea rapida a apei pluviale.

Pentru intretinerea corecta sistemului sunt necesare verificari sau curatari periodice a jgheaburilor de frunzele cazute sau alte depuneri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.