Ghidul Serviciilor
Ambasador Rigips - Firma De Constructii Tulcea Si Delta Dunarii
inapoi la firma 266 vizite
Poza Despre Ambasador Rigips
Foto

Suntem o firma de constructii din judetul Tulcea. Colaboram permanent cu partenerii si clientii nostri pentru a executa lucrarile propuse la standarde profesionale (case la rosu sau la cheie, reparatii de orice natura si finisaje interioare si exterioare, izolatii, instalatii termice, electrice si sanitare, lucrari de terasamente si drumuri, constructii hoteluri si pensiuni in Delta Dunarii). Raportul calitate - pret este pentru firma noastra obiectivul cel mai important.

Ambasador Rigips SRL are o experienta in domeniul constructiilor din Romania de aprox. 10 ani si aprox. 8 ani in domeniul constructiilor din Europa (Germania, Belgia, Italia) . Scopul nostru inca de la lansare pe piata din Romania a fost acela de a furniza cele mai bune servicii la preturi corespunzatoare calitatii acestora.

Cum arata viitorul ?

Impreuna cu ahitecti de renume din Romania, cu tehnologii noi si cu oameni calificati am depasit toate provocarile finalizand orice proiect. Vrem sa credem impreuna intr- un viitor mai bun, intr-un mediu ecologic respectand natura !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.