De la 199 euro/pers Durata 8 zile/ 7 nopti Plecari - în fiecare Marti - Plecari din Bucuresti Avans la înscriere 25 euro/ camera Util si practic Specialitati culinare Kos este insula care ofera placeri gastronomice unice. In Kos se respecta bucataria mediteraneana - greaca, adica peste, legume, ulei de masline si paste, în combinatie cu retete traditionale locale. Bineînteles, nu poate lipsi desertul pe baza de miere si vinul. •Xinomyzithra, o supa locala cu brânza. •Galomyzithra, un fel de brânza preparata din lapte de vaca. •Krasotyri, care este o brânza unica, iute si care contine vin. •Sarsoymades - un desert local traditional cu miere. •Loukoumades si xerotigana sunt snacksuri dulci prajite. Shopping: pe lânga magazinele de pielarie si blanuri, bijuterii si produse artizanale din ceramica, produse cosmetice pe baza de ulei de masline, veti gasi si magazine de îmbracaminte si încaltaminte ale caselor de renume. Transportul local In Kos transportul cu autobuzul este foarte bine organizat. Poti vizita destinatiile turistice cu bilete foarte ieftine. In capitala insulei poti folosi autobuzele locale, iar pentru distante mai mari autobuzele KTEL. Rutele sunt foarte frecvente si statia centrala de autobuze se afla în centru, pe strada Cleopatra. Poti vizita regiuni ca Mastichari, Saint Stefanos, Tigaki, Kefalos, Pyli, Asklipieion si Saint Fokas.