Ghidul Serviciilor
Clinica Chelariu-Bacau
inapoi la firma 156 vizite
Poza Chirurgie plastică - estetică
Foto

Operația de mărire a sânilor se numeste mamoplastie de augmentare și se adresează femeilor ce doresc corecția (mărirea lor) dupa ce aceștia au scăzut în volum după vârstă, alăptare sau scăderea bruscă în greutate. Acest lucru este posibil folosind implanturi mamare (proteze mamare) care, pe lângă mărire pot face și o corecție a eventualelor asimetrii existente.

Protezele mamare sunt confenționate din silicon ce are o mare compabilitate biologică. Utilizăm numai implante Mentor sau Allergan, firme recunoscute pentru calitatea implanturilor mamare (protezelor mamare) Prezența protezelor nu determină și nu favorizează apariția cancerului mamar.

Operația

Intervenția se face sub anestezie generală și durează între o ora și jumătate – două ore și jumătate. Protezele se pot introduce print-o incizie făcută la nivelul șanțului mamar, la nivelul areolei sau axilar. Incizia este mai mare pentru protezele preumplute cu silicon si mai mica pentru cele cu ser fiziologic (3 -  3.5 cm). Proteza poate fi poziționată între glanda mamară și mușchi, sau sub muschiul mare pectoral functie de acceptul convenit între medic și pacientă preoperator.

Urmărire post operatorie 1 – 3 zile perioadă în care se administrează: antibiotice, antialgice, miorelaxante, anticoagulante. Firele se scot după 12 zile (deobicei se preferă sutura intradermică).

Post-operator se poartă un sutien adecvat la noul volum al sânului, pentru 3 – 4 săptămâni. Cicatricile se ameliorează după 6 – 9 luni.

- See more at: http://www.clinicachelariu.ro/ro/chirurgie-estetica-proceduri#39

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.