Ghidul Serviciilor
Daniglass Prod
inapoi la firma 129 vizite
Poza Placari cu sticla
Pret: 42 EUR
Foto
Foto

Calitatile sticlei colorate-LACOBEL permit placarea acesteia pe suprafete pe care in mod normal ar fi locul faiantei sau gresiei, creand o imagine mai proaspata; in acelasi timp ofera si o mai buna igienizare a acesteia.

Noile tendinte in domeniul design-ului interior impun sticla LACOBEL ca o alternativa la faianta clasica, atat prin calitatile bine-cunoscute ale sticlei cat si prin imaginea pe care aceasta o ofera spatiului in care este folosita.

Se poate folosi pentru o varietate de locatii, de la bai si bucatarii, la living-uri, terase cat si pentru holuri sau receptii. ​ Deasemenea sticla LACOBEL se poate monta pe orice tip de mobilier pentru elemente de design exclusiviste

Montarea acesteia se face prin metode ce elimina praful si mizeria, fiind folositi adezivi speciali, cu o rezistenta sporita, care insa nu lasa nici o urma.  Igienizarea acesteia scoate din calcul detergentii clasici pentru faianta sau gresie, un simplu spray de geamuri fiind necesar.  Placile pot fi comandate la orice dimensiune, de la module clasice, ca cele pentru faianta, la placi de metri patrati pentru pereti intregi.

Placari cu sticla colorata. LACOBEL

42 € / m²

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.