Ghidul Serviciilor
Aledav Designer - Usi, Ferestre, Jaluzele, Rulouri, Porti, Aiud / Alba
inapoi la firma 290 vizite
Poza Glafuri de fereastra
Foto

Patru motive pentru care ferestrele trebuie sa aiba obligatoriu glafuri

Ati fost vreodata într-o casa finalizata care nu are instalat niciun pervaz? Exclus.  Glafurile sunt o parte vitala pentru orice tip de locuinta moderna. Nu veti gasi o locuinta careia sa-i lipseasca glafurile. Exista patru mari motive pentru care casele trebuie sa aiba aceste componente ale ferestrelor omniprezente.

 Protejeaza împotriva apei

Fara ele, ploaia si zapada se pot strecura prin ferestre si patrunde în interiorul locuintei. DAcest lucru ar putea deteriora peretele interior si favoriza aparitia mucegaiului.Acestea sunt la fel de importante precum tiglele pentru acoperisul caselor.

 Glaful ajuta la rigidizarea ferestrelor

Pragurile ferestrelor sunt necesare deoarece fac parte din structura cladirii. Ele servesc pentru rigidizaare ferestrei si pentru a le mentine într-o pozitie fixa. Actioneaza ca o structura de consolidare a peretelui.

 Glafurile interioare pot fi decorative

În ceea ce priveste aspectul, aceste glafuri pot fi folosite pentru a înfrumuseta interiorul cu obiecte decorative care sa fie asezate pe ele. Acestea pot fi: flori, bibelouri, figurine, etc.

 Pentru ca trebuie!

Orice ntreprenor din constructii, site ca nu exista posibilitatea de a nu le instala. Ele sunt absolut necesare, indiferent daca întelegeti rationamentul din spatele lor sau nu. Cumparatorii se asteapta ca ele sa existe, precum usa din fata casei!

CARACTERISTICILE GLAFURILOR de Al 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.