Ghidul Serviciilor
City Construct - Constructii Si Amenajari, Bucuresti
inapoi la firma 256 vizite
Poza Amenajari Interioare si Exterioare
Foto

Daca doriti sa transformati interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra, suntem aici sa va ajutam. Oferim o gama larga de servicii de amenajare, de la finisaje si renovari la tencuieli interioare si exterioare, zugraveli, placari cu gips-carton, gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montaj usi, executarea mobilierului si servicii de design.

Preturile noastre sunt corecte, iar tariful lucrarilor este stabilit transparent, pe metraj, pentru fiecare tip de lucrare în parte, conform devizelor de executie. Oferim, de asemenea, suport tehnic pentru diversele probleme care pot aparea în timpul lucrarilor de amenajare, inclusiv servicii de design si arhitectura.

Cu o echipa profesionista, ne asiguram ca termenele de executie sunt rapide si clar stabilite de la începutul lucrarii, astfel încât sa puteti bucura de noul aspect al casei dumneavoastra cât mai curând posibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.