Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Ingrijire Corp
Pret: 58 RON
Foto

Lotiune de corp Rose

Lotiunea de corp Rose cu ulei de trandafir este perfecta pentru o aromaterapie senzuala, improspateaza si hraneste pielea.

Descriere:

O senzatie exploziva de placere olfactiva si senzitiva! 

Uleiul de trandafir improspateaza, hraneste in profunzime pielea si ii reda luminozitate pe tot parcusul a 24 de ore. Formula special creata a lotiunii contribuie la absorbtia foarte rapida de catre piele, oferindu-i vitalitatea de care are nevoie. Pielea devine supla si elastica.

Uleiul esential de trandafir este remediul perfect pentru ingrijirea pileii tale.

Mod de aplicare:

Se aplica pe pielea proaspat curata si se maseaza usor pana cand lotiunea intra in piele. Se poate utiliza dupa dusul zilnic pentru o efiecienta sporita.

Ingrediente active: apa demineralizata, Polyglyceril02 Dipolihydroxystearate, eter Dicaprylyl, Cocoglycerides, sorbitan Sesquoleate, Cera Alba, saruri de aluminiu, Dicocoyl Pentaerythrithyl citrat, stearat de etilhexil, Glicerina, sulfat de magneziu, ulei de trandafir, extract de musetel, alatonina, tocoferol acetat, Metilparaben, propilparaben, Parfum

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.