Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Ingrijire Fata
Pret: 34,5 RON
Foto

Crema pentru Uniformizarea Fetei

Minunile se intampla! Tineretea pielii tale poate fi pastrata! Incearca acum Crema pentru uniformizarea fetei! Este ideala pentru perioada post-acnee pentru efectul sau de regenerare rapida!

Crema pentru uniformizarea fetei este potrivita pentru toate tipurile de piele si este recomandata pentru persoanele cu varsta de peste 35+

Descriere: Crema pentru uniformizarea fetei elimina in mod eficient ridurile, petele datorate varstei si cele care apar in timpul sarcinii, elimina acneea si cicatricile care apar dupa eliminarea punctelor negre.

Mod de aplicare: Se aplica pe pielea curata si se maseaza pana cand este absorbita de piele. Folositi produsul cel putin timp de 15 zile.

Ingrediente active: Extractul de placenta ovina previne imbatranirea pielii, o restabileste ca urmare a formarii de celule noi, previne aparitia ridurilor, creste sinteza de colagen si elastina din piele, intareste sistemul imunitar.

Uleiul de grau incoltit hidrateaza si regenereaza pielea, netezeste ridurile, elimina descuamarea si iritatia.

Extractul de Aloe Vera hidrateaza, catifeleaza, calmeaza pielea uscata, reduce inflamatiile si reglementeaza activitatea glandelor sebacee ale tenului gras, imbunatateste elasticitatea si tonusul.

Propolisul are proprietati antibacteriene. antitoxice, anti-inflamatoare, analgezice si stimulatoare, vindeca si regenereaza tesutul.

Tocoferolul (vitamina E) este un puternic antioxidant, incetineste procesul de imbatranire a celulelor si stimuleaza productia de estrogen, reinnoieste celulele pielii, elimina petele, pistruii, cicatricile si vergeturile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.