Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Ingrijire Par
Pret: 50 RON
Foto

Sampon nutritiv cu radacina de Ginseng

Sampon nutritiv cu radacina de ginseng pentru toate tipurile de par. Reface structura firului de par deteriorat. Proteaja impotriva factorilor externi precum ploaia, vant,  praf si soare.

Descriere: Nivelurile extrem de ridicate de extract de ginseng asigura o hranire a parului, stimuleaza sistemul imunitar al scalpului, activitatea vitala a foliculilor de par, reface structura firului de par, imbunatateste cresterea parului si prelungeste ciclul de viata al firelor de par. Datorita ingredientelor blande, samponul curata parul perfect si il pregateste pentru coafat. Setul special de componente asigura prevenirea eficienta a matretii.

Mod de utilizare: Pe parul umed se aplica o cantitate mica de sampon  care se distribuie uniform pe intreaga lungime a firului de par. Se maseaza scalpul timp de 2-3 minute si se clateste cu apa calda. Daca este necesar, repetati procesul.

Ingrediente active: extract de apa de Ginseng, kokoamfotseat de sodiu, Cocamide DEA, kokoglikozid, oleat de gliceril, polikvaternium7, clorura de sodiu, parfum, acid citric, metilhlorizotiazolion, Methylisothiazolinone, EDTA de sodiu, CI 16255

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.