Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Ingrijire Par
Pret: 81 RON
Foto

Sampon anti-cadere Master Herb

Samponul din plante Master Herb, pentru toate tipurile de par, este recomandat in caz de cadere excesiva a firelor de par, cauzat in urma disfunctiilor de crestere si regenerare.

Pentru o eficienta sporita si un efect indelungat este necesara utilizarea samponului impreuna cu balsamul-crema anticadere din gama Master Herb.

Descriere:

Opreste eficient pierderea prematura a parului. Imbunatateste fluxul sanguin de la radacina firelor de par si restabileste echilibrul de minerale si complexul de vitamine necesar pentru sinteza proteinelor si cresterea parului. Samponul contine o gama variata de vitamine, minerale si aminoacizi. Acestea intaresc radacina firului de par si stimuleaza parul deteriorat. Utilizarea frecventa stimuleaza cresterea parului, redandu-i elasticitatea si sanatatea de care are nevoie.

Mod de aplicare: Se aplica pe tot parul si se maseaza timp de 2 minute. Se clateste abundent. Daca este necesar, repetaţi procesul. Se poate sa fie folosit zilnic.

Ingrediente active:

Efecte imediate:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.