Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Make Up
Pret: 34,5 RON
Foto

Fond de Ten Crema cu Placenta

Fondul de Ten Crema este potrivit pentru orice tip de ten si este recomandat persoanelor cu varsta de peste 35+.

Descriere: Fondul de Ten Crema contine componente biologice bazate pe alge, placenta de ovina, amino-acizi naturali si ingrediente de hidratare. Fondul de Ten Crema intareste membranele de protectie ale celulelor si ajuta la eliminarea toxinelor. Protejeaza pielea de ultravioletele la care este expusa in timpul zilei. Ofera-i fetei tale o nuanta catifelata,  moale si naturala.

Mod de aplicare: Se aplica pe pielea curata. Se repartizeaza in mod egal pe toata suprafata pielii si a gatului.

Ingrediente active: Extractul de placenta ovina previne imbatranirea pielii, o restabileste ca urmare a formarii de celule noi, previne aparitia ridurilor, creste sinteza de colagen si elastina din piele, intareste sistemul imunitar.

Uleiul de grau incoltit hidrateaza si regenereaza pielea, netezeste ridurile, elimina descuamarea si iritatia.

Extractul de Aloe Vera hidrateaza, catifeleaza, calmeaza pielea uscata, reduce inflamatiile si reglementeaza activitatea glandelor sebacee ale tenului gras, imbunatateste elasticitatea si tonusul.

Propolisul are proprietati antibacteriene. antitoxice, anti-inflamatoare, analgezice si stimulatoare, vindeca si regenereaza tesutul.

Tocoferolul (vitamina E) este un puternic antioxidant, incetineste procesul de imbatranire a celulelor si stimuleaza productia de estrogen, reinnoieste celulele pielii, elimina petele, pistruii, cicatricile si vergeturile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.