Ghidul Serviciilor
Tian
inapoi la firma 108 vizite
Poza Medicina Orientala
Pret: 32 RON
Foto

Ulei de Corp pentru Masaj Master Herb

Profita acum de Ritualurile Orientale ale Sanatatii Tale numai cu Uleiul de Corp pentru Masaj Master Herb!

 

Descriere:

 

Uleiul de Corp pentru Masaj Master Herb ofera un efect de incalzire locala, amelioreaza umflarea, reduce simptomele de insuficienta venoasa, amelioreaza durerea de la nivelul articulatiilor si a muschilor, indeparteaza senzatia de picioare grele.

 

Uleiul de Corp pentru Masaj Master Herb, creat pe baza retetei medicinale traditionale chineze si-a dovedit eficacitatea de secole. Formula unica echilibrata a uleiului este preparata si ambalata cu grija cu ajutorul tehnicilor moderne.

 

Metoda de uscare la rece, care se foloseste la obtinerea acestui ulei, exclude incalzirea plantelor, ceea ce permite ca plantele sa0si pastreze toate ingredientele biologic active si vitaminele.

 

Uleiul de Corp pentru Masaj Master Herb este creat 100% pe baza de plante, fara folosirea aromatizatorilor sintetici sau a conservantilor.

Acest produs are certificat de calitate GMP!

 

De neinlocuit daca suferiti de:

 

Efecte imediate:

 

 

Moduri de Folosire:

 

Masajul si baile cu Uleiul de Corp pentru Masaj Master Herb ajuta in lupta cu celulita si fortifica imunitatea. Se dizolva 1 lingura de ulei Master Herb in 100 ml de lapte cald, se toarna in cada umpluta cu apa calda (38-40 grade Celsius), se amesteca. Umpleti cada pana la nivelul inimii.

Durata baii este intre 10-15 minute.

 

Masajul este util pentru prevenirea si tratamentul bolilor aparatului locomotor. Se aplica dimineata si seara, pe zona cu probleme, prin miscari de masaj, pana la absorbtie. Zona se inveleste in tesatura de lana.

 

Ingrediente active:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.