Ghidul Serviciilor
Floricudrag-Florarie Online
inapoi la firma 112 vizite
Poza Buchete flori
Pret: 224,1 RON
Foto

Acest buchet de 19 trandafiri rosii are o semnificatie deosebita de dragoste. Este un buchet de 19 trandafiri rosii care vorbeste de la sine despre dragoste si libertate. Un buchet de 19 trandafiri ideal pentru Valentine's Day dar nu numai. Pentru acest buchet de trandafiri rosii cu dragoste, marturisim ca ne-a inspirat un roman foarte drag noua, este vorba despre ultima carte a lui Mircea Eliade -19 trandafiri. Cu acest buchet oferi nu doar bucurie, placere si pasiune! Oferi o emotie unica! Buchetul de 19 trandafiri rosii este intregit de frunzele de solidago, exotic, misterios si care confera ansamblului o amprenta unica. Trandafirul inseamna iubire, frumusete, curaj pentru dragoste, o floare care sugereaza insa si inocenta, bucurie, sinceritate, prietenie.

Contine : 19 fire de trandafiri rosiisolidagoFlori principale : trandafiriNumar total fire : 23

Cadou personalizat la cerereFelicitare gratuitaSMS GRATUIT de confirmare a livrariiInscriere automata in concursurile si promotiile www.floricudrag.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.