Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Romaris Travel
inapoi la firma 202 vizite
Poza Turism Bulgaria
Foto

Localizare: Hotel “Laguna Mare”, remarcabil prin arhitectura sa în nenumărate trepte, oferă oaspeţilor o vacanţă de vară unică. Porţiunile întinse de parc care îl îmbrăţişează din toate direcţiile creează o atmosferă de calm, care alungă stresul şi ne face să uităm de ritmul cotidian accelerat din marile oraşe. Hotelul se află la numai 100 de metri de plajă şi de aleea comercială centrală. La 150 de metri de hotel se află şi centrul medical “Medica”, în hotel “Dobrudja”. În 2002, Laguna Mare a fost distins cu prestigiosul premiu “Primo-Award”, acordat de Neckermann.

Facilitati hotel: Piscină descoperită (Laguna Garden), restaurant principal (Laguna Garden), lobby bar, masaj, club internet, minibar, inchiriere seif şi frigider , servicii de spălătorie şi călcătorie , rent a car, schimb valutar, internet în holul hotelului, în restaurant şi în zona piscinei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.