Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Neoclassic Tour
inapoi la firma 77 vizite
Poza Litoral Bulgaria
Foto

HOTEL VALEO 3*

Hotelul Valeo este situat chiar deasupra plajei din Balcic, alături de faimoasa Grădină Botanică şi de complexul arhitectural Dvoreca. Hotelul Valeo prezintă un frumos stil modern, unde oaspeţii pot descoperi esenţa autentică a unei vacanţe la mare. Acest hotel este situat chiar pe strada de coastă şi este la doar câţiva paşi de centrul oraşului. Vă puteţi bucura de vedere la mare, la munte, sau la stradă de la fereastra dvs. sau de la terasa în aer liber. În timpul zilelor însorite oaspeţii au posibilitatea de a se relaxa în cada cu hidromasaj, amplasată pe acoperişul deschis al hotelului. Micul dejun este servit zilnic în zona de mic dejun. Pentru confortul dumneavoastră, hotelul oferă acces gratuit la internet wireless. Maşinile pot fi parcate gratuit pe strada de lângă hotel. La 50 de metri de Valeo se găseşte o zonă de parcare cu plată. În apropiere de hotel se află un teren de tenis. Natura frumoasă şi atmosfera din Balcic, precum şi personalul prietenos şi dedicat, fac din Hotelul Valeo un loc minunat pentru vacanţa dvs.

Facilităţile hotelului :

Servicii: -Aer conditionat -Camere bagaje -Camere nefumatori -Centru de afaceri -Exchange -Fax/ copiator -internet wireless gratuit -Parcare gratuita -Pescuit -Piscina exterioara -Receptie 24 h -Rent a car -Seif -Terasa -teren de golf Early Booking  : Reducere 20% pt rezervari si plata integrala pana la 31.03.2014 ! Reducere 15% pt rezervari si plata integrala pana la 30.04.2014 !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.