Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Neoclassic Tour
inapoi la firma 77 vizite
Poza Litoral Bulgaria
Foto
Foto

Localizare: Vilele Vita Park 3* se afla in zona parcului, la 900 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie.Oaspetii hotelului au la dispozitie linia gratuita de autobuz (shuttle bus service) spre plaja si retur, la fiecare jumatate de ora, intre orele 09:30 si 17:30.

Facilitati: Piscina descoperita, piscina acoperita(in hotelul Ralitsa), restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant a la carte Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, bar Havana pe plaja, salon de coafura, masaj, internet cafe, schimb valutar, seif la receptie, servicii de spalatorie/calcatorie, sala de conferinte, aer conditionat in tot hotelul, internet gratuit in lobby.

Camere: Vilele sunt amenajate modern, au aer conditionat, baie cu dus, telefon, TV cu televiziune prin cablu si frigider(unele vile sunt dotate cu bucatarie cu ustensile). Vile cu doua dormitoare si bucatarie : 35 unitati. Vile cu doua dormitoare si living: 56 unitati.

Facilitati pentru copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.

Sport si activitati:

Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. Tenis de camp- 1 ora gratuit/camera/sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in lobby bar. Program de sport si de divertisment, ziua si seara, 6 zile din saptamana.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, Luna Park, bowling, tenis de camp- seara cu iluminare.

Animalele de companie sunt acceptate contra cost, se plateste la receptie.

Parcare: se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune)

Early booking : 10% la rezervarile efectuate si achitate integral pana la 31.03.2014

Reducerea se aplica numai la tarife de baza fara suplimente si taxe. Aceasta oferta nu se poate combina cu alte oferte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.