Ghidul Serviciilor
Bakter Chemie
inapoi la firma 189 vizite
Poza Detergenti speciali Kiehl
Pret: 280 RON
Foto

Impranet/5L-solutie pentru protectia pietrei

Produs lichid fara solventi pentru impregnarea pietrei 

Proprietati

Impranet este un produs pentru impregnarea pietrei  indicat in domenii interioare si exterioare.

Impranet patrunde adanc in pori si protejeaza suprafata dupa intarire impotriva apei si uleiurilor.

Micsoreaza riscul de deteriorare a suprafetelor prin inghet. Evita cresterea algelor si a muschiilor. Nu contine solventi organici si are un miros neutru.

 

Domeniul de intrebuintare

Pentru impregnarea pavimentelor din piatra naturala, artificiala si ceramice poroase sau absorbante, noi sau vechi, bine curatate si uscate, fara urme de ceara si grasimi, cum ar fi: granit, porfir, marmura, piatra nisipoasa, piatra de argila, mozaic, caramida, tigla, beton si sapa.

Nu este indicat pe gresie.

 

Intrebuintare

Inainte de aplicare testati schimbarea culorilor intr-un loc ascuns.

 

Impregnarea pietrei:

Aplicati Impranetul concentrat pe suprafete curatate, uscate si fara grasimi. In functie de absorbtia pavimentului aplicati produsul prin metoda spumat/sprayat sau cu un mop plat pana la saturarea deplina a suprafetei. O saturare deplina se produce in momentul in care in care produsul nu mai poate fi absorbit de pe paviment si ramane pe suprafata in forma lichida. Produsul excesiv formeaza un strat lipicios si laptos dupa aplicare, care trebuie neaparat indepartat in cel mult 1 ora dupa aplicare, printr-o curatenie umeda cu masina. (Copex 1 litru la 10 litri apa, pad rosu). Temperatura  suprafetei prelucrate trebuie sa fie intre +5 grade C pana la +25 grade C. Puteti pasi pe paviment imediat dupa uscare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.