Ghidul Serviciilor
Bold Medical Tehnica Si Aparatura Medicala Timisoara
inapoi la firma 288 vizite
Poza Aparatura medicina muncii
Pret: 8.290 RON
Foto

EEG Digital 16 canale KT88

■ Amplificator bioelectric pentru extragerea undelor cerebrale, timpul de înregistrare continuă poate fi de până la 24 de ore, sistem integrat de calibrare complet automat.

■ Funcţie robustă de redare: două moduri de redare (continuu şi rulare) sunt opţionale, amplitudinea şi viteza de afişare sunt reglabile. Linia de timp de subdivizare împarte unda de o secundă în 5 părţi, fiind uşor pentru medici să analizeze forma de undă.

■ Sistem de filtru digital multifuncţional oferă diferite metode de filtrare şi tipuri de ferestre, iar utilizatorul poate stabili în mod liber filtrul de trece-jos, trece-sus, bandă de trecere şi filtru oprire bandă.

■ Funcţia de oprire a semnalului EEG, analiza şi stocarea oricărei secţiuni a undei EEG şi selectarea mai multor segmente de forme de undă pentru analiza automată şi diferenţierea în diverşi parametri.

■ Riglă de frecvenţă electronică, adecvată pentru măsurarea informaţiilor oricăror forme de undă EEG. Cu fereastră parţial extensibilă, pentru a măsura cu precizie perioada EEG, amplitudinea şi frecvenţa şi care poate fi reglată în funcţie de decizia utilizatorului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.