Ghidul Serviciilor
Babycomfort
inapoi la firma 126 vizite
Poza Saltele copii
Pret: 130 RON
Foto

Saltele pat copii Anti-sufocare Pali Evolution 124x64x9 cm 

Cercetatorii au stabilit ca pentru copii este extrem de nesanatos sa doarma pe saltele care au fost deja folosite de alt copil. Se pot dezvolta alergii si boli ale pielii, portiunile tasate si compactate de la utilizarea anterioara vor afecta dezvoltarea corecta a coloanei vertebrale a bebelusilor, iar riscul de moarte subita prin utilizarea de saltele uzate, este foarte mare.

Fiecarui copil trebuie sa i se acorde sansa unei dezvoltari cat mai sanatoase si prima conditie este ca salteua sa fie noua si numai a lui.

Somn sanatos garantat de Pali Italia  

 

Pali Italia - producatorul cu cea mai indelungata experienta pe plan mondial in domeniul articolelor pentru copii, propune parintilor preocupati de sanatatea si dezvioltarea sanatoasa a copiilor lor:

Seria de articole "somn santos" - produse studiate profund, pentru cei mici din familie, articole specifice pentru puericultura, ce tin cont de structura fizica delicata a nou nascutului si de calitatea somnului sau, garantie a dezvoltarii sanatoase.

 

 

Materialele sunt atent selectionate pentru toate exigentele. Orice element care compune o saltea PALI asigura toate criteriile studiate amanuntit de expertii sai. Orice saltea este creata pentru a oferi copiilor cel mai bun somn si o dezvoltare santoasa. Toate acestea caracterizeaza gama ideala de saltele si accesorii pentru somn, produse speciale pentru prima perioada din copilarie.

 

 

 

Tratamente speciale: anticariene, antialergice si naturale  si un interes deosebit pentru a oferi produse garantate sigure cu functii precise,

 

Dormitorul copilului trebuie sa aiba propriul patut, locusorul sau intim care sa ii ofere armonia si siguranta oferita de produse garantate sa se poata dezvolta sanatos.  Seria saltelelor "somn sanatos" de la Pali este creata urmare studiilor efectuate pornind de la caracteristicile patuturilor Pali.

 

 

Toata linia de produse "somn sanatos: este acoperita de o "garantie de 2 ani calitate europeana"

 

   

Saltele pentru copii Pali,  Amico Poliuretano

 

Saltea din poliuretan expandat, semi-ortopedica, antialergica, nedeformabila.

Husa din tesut 100% bumbac matlasat, garantat Oeko Tex

extern – bumbac 100% matlasat

intern – spuma poliuretanica

caracteristice – antisufocare, semi-ortopedica, antialergica

Dimensiuni: 124x64x9 cm

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.