Ghidul Serviciilor
Smart Choice
inapoi la firma 125 vizite
Poza Calculatoare portabile
Foto

Tablet PC-ul face parte din categoria ultra-portabilelor si a fost definit ca un „computer stilou" fiind un laptop echipat cu un stylus si un touchscreen. Acest factor de forma este destinat sa ofere un PC mult mai mobil care pe langa dimensiunile reduse ofera si performante decente. Datorita ecranului omnidirectional puteti arata informatiile dumneavoastra printr-o simpla miscare a display-ului. Tehnologia de ultima generatie confera bateriei o durata de viata mai mare, iar pentru o conectivitate completa aveti la dispozitie modulele integrate Wireless si Bluetooth, cat si placa de retea standard.

Tablet PC-urile pot fi comercializate atat cu sistem de operare cat si fara, acesta putand fi instalat ulterior la cererea beneficiarului.

SMART CHOICE are incheiate parteneriate si este distribuitor autorizat al brand-urilor indicate mai sus, asigurand toata gama de echipamente, consumabile si piese de schimb.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.