Ghidul Serviciilor
Smart Choice
inapoi la firma 125 vizite
Poza Servere
Foto

Serverele Rack-mountable sunt disponibile in format 1U, 2U sau 4U, permit montarea in cabinete de 19" si sunt optimizate pentru spatii restranse. Acest tip de server este ideal pentru clientii care detin multe servere sau care dispun de spatiu limitat. Intr-o configuratie standard de server-rack, 1U (o unitate de rack) are 19 "[48 cm] latime si 1,75" [4.45 cm] inaltime si defineste dimensiunea minima posibila a oricarui echipament. Aceste servere au ca facilitati conexiuni redundante, posibilitati de clustering, sisteme de alimentare si racire redundante, extensii pe PCI-Express sau adaptoare dedicate (RAID controller, SAS, Infiniband, Gigabit Ethernet, etc).

Configurarea hardware a echipamentelor se face in urma unor analize ale specialistilor SMART CHOICE prin estimarea necesitatilor informatice reale pe termen mediu si lung ale beneficiarului.

SMART CHOICE are incheiate parteneriate si este distribuitor autorizat al brand-urilor indicate mai sus, asigurand toata gama de echipamente, consumabile si piese de schimb.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.